FAQ

Waarmee kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij inschrijven bij jullie recruitmentbureau?
Je kunt je eenvoudig online inschrijven door een mail te sturen naar recruitment@bureauklantcontact.nl met je cv en eventuele motivatiebrief.
We zullen contact met je opnemen zodra we een passende vacature voor je hebben. 

Welke soorten vacatures hebben jullie beschikbaar?
We hebben verschillende soorten functies als callcenter- en of klantcontactmedewerker beschikbaar, bij verschillende opdrachtgevers uit diverse branches. Je kunt op onze website zoeken naar actuele vacatures of ons jouw CV sturen en ons laten weten welk type functie je zoekt.

Hoe snel kan ik aan het werk als ik via jullie recruitmentbureau solliciteer?
Dit hangt af van verschillende factoren, zoals de eisen van de werkgever en de snelheid waarmee de selectieprocedure verloopt. We streven ernaar om binnen één werkdag contact met je op te nemen om je sollicitatie en het vervolg van de procedure te bespreken.

Moet ik betalen voor jullie diensten?
Nee, onze diensten zijn gratis voor werkzoekenden. Wij brengen geen kosten in rekening voor het zoeken naar een passende baan voor jou.

Hoe kan ik mijn kansen vergroten om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek?
Je kunt jouw kansen vergroten door ervoor te zorgen dat jouw CV up-to-date en relevant is voor de functie waarop je solliciteert. We zullen je ook helpen bij het voorbereiden van het sollicitatiegesprek en je advies geven over hoe je jezelf het beste kunt presenteren.

Hoe vertrouwelijk is mijn sollicitatie bij jullie recruitmentbureau?
Jouw sollicitatie en persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld. We delen deze informatie alleen met werkgevers waarvoor je hebt gesolliciteerd en alleen met jouw toestemming.

Kan ik advies krijgen over mijn carrièreontwikkeling?
Ja, we kunnen je advies geven over jouw carrièreontwikkeling en je helpen bij het identificeren van jouw sterke punten en vaardigheden. In de toekomst zullen wij ook trainingen en workshops aanbieden om jouw vaardigheden te verbeteren en je klaar te maken voor een nieuwe functie in de klantcontact sector.

Wat gebeurt er als ik niet geschikt ben voor de functie waarop ik solliciteer?
Als je niet geschikt bent voor de functie waarop je solliciteert, zullen we je feedback geven en je helpen bij het vinden van andere mogelijkheden die beter passen bij jouw vaardigheden en ervaring.

Kan ik mijn sollicitatie intrekken als ik besluit om de functie niet te willen?
Ja, je kunt op elk moment je sollicitatie intrekken als je besluit dat de functie niet bij jou past of als je een andere baan vindt. Laat het ons gewoon weten en we zullen de sollicitatie intrekken en je gegevens verwijderen uit ons systeem.