Binnenkijken bij opdrachtgever ClikQ in Assen

Binnenkijken bij opdrachtgever ClikQ in Assen

Afgelopen maand is bekendgemaakt dat Bureau Klantcontact zich de komende drie jaar exclusief 'preferred supplier' mag noemen van ClikQ BV in Assen. Een beloning voor al het werk en de inzet van de afgelopen jaren om de juiste klantcontact medewerkers te werven voor dit bedrijf in Assen. Nieuwsgierig naar dit bericht? Lees het op LinkedIn!

Maar wat doet ClikQ nu precies? En waarom besteden ze de werving van personeel uit aan Bureau Klantcontact? In deze blog krijg je een inkijkje bij onze klant en een uitleg over het sollicitatieproces.

Het bedrijf ClikQ
ClikQ is gevestigd in Assen, in de Abel Tasmantoren. In 2019 is het kantoor volledig gerestaureerd en gemoderniseerd. Alle klantcontact medewerkers hebben een eigen werkplek en er is ruimte gecreëerd voor een prachtige kantine. Het callcenter is op loopafstand van station Assen en daardoor uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook is er ruim voldoende parkeergelegenheid rondom het pand. ClikQ is een zogenaamd facilitair callcenter. Dit betekent dat zij de klantenservice werkzaamheden uitvoeren voor andere bedrijven. Op dit moment werkt ClikQ voor bedrijven zoals Eneco, Oxxio, Woonenergie en een aantal kleinere partijen. Maar tijdens de corona-pandemie heeft ClikQ zich ook ingezet voor het Bron & Contactonderzoek van de GGD. Kortom, een flexibele en betrouwbare partner voor opdrachtgevers in het klantcontact.

ClikQ over haar eigen medewerkers
ClikQ vindt het belangrijk om een goede werkgever te zijn voor haar medewerkers. Ilsa Halbesma, directeur/eigenaar van ClikQ, vertelt hierover het volgende:

'Om onze betrokkenheid te tonen, zijn bij ClikQ alle medewerkers in dienst. Wij willen om die reden niet werken met uitzendkrachten, maar bouwen voortdurend aan een hecht team. Zo creëren we een veilige werkomgeving waar iedereen zijn eigen plekje heeft en waar iedere persoon als mens gezien wordt. ClikQ is niet groot, maar daardoor voelt iedereen zich gezien. Persoonlijke aandacht en zorg is er voor de opdrachtgevers, de klanten en onze medewerkers, want met dit team kunnen wij de beste service verlenen!'

Om deze reden werven wij als Bureau Klantcontact alleen vast personeel voor ClikQ. De klantcontact medewerkers werken niet op uitzendbasis, maar komen direct in dienst bij ClikQ. Dit is belangrijk voor de band met het bedrijf en de onderlinge band tussen medewerkers. ClikQ wil graag medewerkers voor de lange termijn aan zich binden en geeft daarbij de voorkeur aan vast personeel. In dit geval betekent dit dat Bureau Klantcontact alleen de wervings- en selectieprocedure begeleidt en dat klantcontact medewerkers een arbeidsovereenkomst aangaan met ClikQ.

Werken bij ClikQ
Wil jij nu ook graag aan de slag als klantcontact medewerker bij ClikQ en direct in dienst treden bij ClikQ? Dat kan uiteraard! Na je sollicitatie neemt onze recruiter, Thom Santing, telefonisch contact met je op voor een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek bespreken we je werkervaring, opleiding, motivatie en nemen we de vacature door van ClikQ. Als blijkt dat jullie beiden enthousiast zijn, word je uitgenodigd voor een sollicitatiebijeenkomst. Deze sollicitatiebijeenkomst wordt georganiseerd door ClikQ in samenwerking met Bureau Klantcontact op woensdagmiddag en vrijdagmiddag. Thom Santing, recruiter bij Bureau Klantcontact, vertelt hierover:

'Een sollicitatiebijeenkomst is een uitstekende en laagdrempelige manier om te solliciteren bij onze opdrachtgever ClikQ in Assen. Tijdens deze sollicitatiebijeenkomst krijg je eerst uitleg over het bedrijf, de werkzaamheden en arbeidsvoorwaarden. Na deze introductie kun je meeluisteren met medewerkers van ClikQ tijdens gesprekken. Op deze manier leer je je mogelijk toekomstige werkomgeving kennen en kun je direct beoordelen of het werk als klantcontact medewerker goed bij je past. Aan het einde van de sollicitatiebijeenkomst volgt er nog een kort persoonlijk gesprek. Zijn jullie beiden nog steeds enthousiast? Dan kun je alle gegevens invullen en word je uitgenodigd voor de sollicitatiebijeenkomst. Ben je toch minder enthousiast of wil je er nog even over nadenken? Dat kan uiteraard ook! Het is geheel vrijblijvend en daardoor een laagdrempelige manier van solliciteren'.

Wil je graag zonder te solliciteren eens sparren of het werk bij ClikQ iets voor jou is? Neem dan telefonisch contact op met Fleur Groot Hulze via (06) 81 18 60 63. Hij vertelt je graag meer. Ben je direct enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Kijk dan bij onze vacatures via deze link!

© Bureau Klantcontact, 2024. Alle rechten voorbehouden.